ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Ortaokulu

Elazığ Ortaokulu

Adres
YENİ MAH. ÖLÇER SK. CEMAL GÜRSEL İLK OKULU BLOK NO 1/3 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ
Farkını ortaya koyabilen seçkin bir kurum olmak.
Misyon
Çağın gerekliliği olan, bilgi teknolojilerini kullanarak eğitim ve öğretimin en üst seviyeye çıkarılması; Bilim, sanat, spor.. vb. tüm etkinliklere hazırlıklı olarak katılımın sağlanması; Okulda rahat bir çalışma ortamının oluşturulması; Sistemli ders çalışma ve okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi; Okul tanıtımını için medya ile işbirliği gazete, dergi, broşür çıkarma çalışmalarının yapılması; Öğretmen-öğrenci-veli işbirliğinin artırılması. Öğrencilerin kapasitelerinin ve yeteneklerinin tespit edilerek, uygun yönlendirmenin yapılması; Öğrencilerin boş zamanlarını etkili bir şekilde değerlendirmelerini sağlama yönünde eğitim verilmesi.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim Öğretim
Sabah: 07.05-12.35 Öğlen: 12.45-18.15
Kalorifer(doğalgaz)
E- Mail: 713487@meb.k12.tr
Şehir merkezinde olup,ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Üniversite mahallesi Yahya Kemal Caddesi No: 15 Merkez / ELAZIĞ
Merkez Üniversite Otobüslerine binildiğinde okulun önünden geçer.
Diğer Hususlar
Okulumuz 24 Ocak depreminde yıkıldığından dolayı İlimiz Cemal Gürsel İlkokulu binasında eğitim öğretime devam edilmektedir.